Spännande natt..

Publicerat  2012-02-22 / 20:41:00 i  Agorafobi/ADHD
Jaa, nu är klockan nästan 4 på natten och här sitter jag och är fortfarande vaken... Nu är det ju ingen mening med att gå och lägga sig heller, väckarklockan ringer om mindre än 2 timmar!
Vi ska hinna göra oss i ordning och lämna Emilia hos min mamma innan jag ska vara på sjukan inför operationen klockan 08.30..
Emilia ska vara hos sin mormor till klockan 13, sen kommer Robert och hämtar henne och skjutsar henne till hennes farmor där hon också ska spendera natten. Vi gjorde så för att Robert skulle kunna vara med mig på sjukhuset. Det blir ju så jobbigt för mig och han är min trygghet <3 Men det känns jätte konstigt att lämna bort Emilia! och över natten dessutom! Tror att hon bara sovit utan mig en enda gång i hela hennes liv, och haft barnvakt på dagen 2-3 gånger.. Jag hatar verkligen att lämna bort henne och har alltid undvikit det. Fast hon trivs så bra med både mormor och farmor så det ska nog gå bra! (Förmodligen är det bara jag som tycker att det är jobbigt, och hon tycker att det är spännande och kul).

Nu blir det ett par avsnitt Vampire diaries innan det är dags att väcka sömntutorna och påbörja dagen, uppdaterar bloggen när jag kommer hem på fredag. Byebye!
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback